This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Deze top is hét summer item van dit jaar en kun je ook daarna nog blijven dragen

Al voor de zomer in Nederland arriveerde zag je 'm al overal, dan wel met een blazer of vestje eroverheen. De tanktop is terug van weggeweest en weer helemaal hot. Leuk te combineren met een baggy jeans, een linnen short of een midi rok. De tanktop is eindeloos te mixen en matchen en kun je ook na het zomerseizoen blijven dragen.

Tanktops

Als zelfs de New York Times er een artikel van maakt, dan moet het fashion items wel héél populair zijn. De tanktop maakte voor dit jaar absoluut z'n comeback. Eerst op de catwalk, later bij de high street merken. Van LOEWE tot aan ZARA: de tops zonder mouwen vliegen ook in augustus nog als warme broodjes over de toonbank.

Populaire top zomer 2023

Maar wat maakt de op het oog simpele top zo populair? Well, it's all about simplicity. Want hoewel je de top tot een 'basic' kunt bestempelen, maakt die van je outfit tegelijkertijd in één keer een eyecatcher. Juist door de eenvoud en daarmee chicness. Niet voor niets dat menig celebrity de top in meerdere varianten en kleuren in de kast heeft hangen. De top is daarnaast ook eindeloos te combineren en daarom een absolute musthave voor je garderobe.

top nela

Top Nela | €22,48

top jamie

Top Jamie | €27,97

top jamie lofty manner

Top Jamie | €27,97 

Cart

Pay safely

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Customer appreciation
Return

Within 30 days

No more products available for purchase