This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Refund policy

RETOUR AANMELDEN

Retourvoorwaarden

 • Artikelen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst retour gestuurd worden.
 • Alle items moeten ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking met de originele hangtags worden geretourneerd.
 • De zending is voorzien van het ingevulde retourformulier. 

 

Wil je graag ruilen voor een andere maat?

Vul het digitale retourformulier in en geef aan welke maat je wenst te ontvangen. Na ontvangst van je retour zullen wij het gewenste item zo snel mogelijk (kosteloos) naar je versturen. Let op: bij de Online Sample Sale is het niet mogelijk om je item(s) te ruilen (voor een andere maat).

 

Instructies:
 1. Klik HIER om je retour aan te melden
  Log in met het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst en het ordernummer (voorbeeld: #1234) van je bestelling. Let op: laat de hashtag voor het viercijferige ordernummer weg.

 2. Selecteer de retourreden per artikel
  Heb je een beschadigd artikel ontvangen? Neem dan eerst contact op met de klantenservice via webshop@loftymanner.com

 3. Retourmethode 
  Je kunt ervoor kiezen om het pakket(je) naar een DHL parcel shop te brengen of om een ophaalafspraak in te plannen. Kies je service en betaal gemakkelijk met iDeal voor je retourlabel. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding. 

 4. Inpakken en versturen 
  Pak je items in, vul het retourformulier in en voeg deze bij de zending. Zonder volledig ingevuld formulier kunnen wij de zending helaas niet accepteren. Plak de retourlabel op doos en breng je pakket(je) naar het DHL punt of maak gebruik van de ophaalservice (afhankelijk van welke retour methode je hebt gekozen).

 5. Ontvangstbevestiging 
  Je ontvangt een bevestiging zodra je pakket ons magazijn heeft bereikt. Wanneer de retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden zal de terugbetaling worden ingezet. Houdt er rekening mee dat de verwerking van iDeal transacties tot 2 werkdagen kunnen duren voordat deze is verwerkt en creditcardtransacties tot 10 werkdagen. 

Versturen via een andere vervoerder
Indien je ervoor kiest om het pakket(je) via een andere vervoerder te versturen, willen wij je vragen dit vooraf aan onze klantenservice te melden via webshop@loftymanner.com.

Let op: de klant is zelf verantwoordelijk voor de verzending. Pakketten met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden je pakket(je) met Track&Trace te verzenden. Bewaar deze code goed totdat je retour is verwerkt, zodat je de status van de zending altijd kunt inzien mocht er iets mis gaan.


Retouradres:
Lofty Manner returns
Gyroscoopweg 56
1042 AC Amsterdam

Heb je een verkeerd item ontvangen?
Allereerst onze excuses hiervoor. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen willen wij je vragen om te mailen naar webshop@loftymanner.com. Vermeld in de mail je ordernummer (voorbeeld: #1234) en wij zullen zo snel mogelijk het juist item naar je toesturen.

Item/pakket beschadigd?
Meld dit binnen 24 uur aan ons door te mailen naar webshop@loftymanner.com, alleen dan kunnen we dit kosteloos voor je vervangen en/of oplossen. Indien je de melding later dan 24 uur bij ons maakt, vervalt deze garantie (wegens ontbreken van aannemelijkheid dat de schade niet zelf is aangebracht). Controleer je bestelling daarom goed als je deze ontvangt en laat de kaartjes eraan tot je zeker weet dat je de items wilt houden.

Overige vragen en/of opmerkingen?
Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur bereikbaar via webshop@loftymanner.com.

Cart

Pay safely

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Customer appreciation
Return

Within 30 days

No more products available for purchase