This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Pay safely Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Return within 30 days.

Customer appreciation 4.6 ★★★★★

De riementrend van dit moment: de cord belt trend

Waar een riem vanuit de oorsprong vooral als iets praktisch werd gezien, is het vandaag de dag ook gewoon een statement piece. Van dikke riemen hoog in je taille tot aan heupriemen voor je low rise jeans: de riem is er de afgelopen jaren in verschillende groottes en maten bijgekomen. De laatste trend die op dit moment viral gaat? De cord belt.

Cord belt trend

Hoewel de cord belt in verschillende prijsklasses te koop is, heb je de budgetproof variant waarschijnlijk al in huis. De cord belt is namelijk niets minder dan een koord wat je om je jas, blazer, hoodie of ander kledingstuk knoopt. De mooiste variant is wat ons betreft het leren exemplaar, maar hier zit ook gelijk een duurder prijskaartje aan.

DIY cord belt

Wil je er liever niet te veel geld aan uitgeven? Trek dan gewoon het koord uit een hoodie en wikkel deze, wanneer die lang genoeg is, om je middel. Kom je toch iets te kort? Een lange veter will do the work too! Naast het standaard koord is ook de gevlochten variant een hele leuke optie en kun je ook deze natuurlijk heel simpel zelf maken.

Cart

Pay safely

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Return

Within 30 days

Customer appreciation
No more products available for purchase