This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Laat je inspireren door de stad van de mode met de nieuwe Winter collectie

Voor Part 2 van de Winter ‘23 collectie verlaten we het adembenemende Schotland en reizen we af naar niet alleen de stad van de liefde, maar ook zeker van de mode, namelijk: Parijs.

Kleurenpalet nieuwe collectie

Van de eeuwenoude architectuur, de vele populaire bezienswaardigheden en het straatbeeld waar fashion de boventoon voert: Paris is always a good idea. Voor de Winter ‘23 collectie liet ons designteam zich inspireren door de trendkleuren die je dit seizoen volop in Parijs terugziet. Niet alleen op de catwalk of in de straten, maar ook qua interieur in de vele restaurants en bistro’s.

Geïnspireerd door het romantische Parijs en haar prachtige omgeving is voor deze collectie gebruik gemaakt van de drie hoofdkleuren: Macaron Pink, Garden Green en Eiffeltower Brown, die ook weer terug te vinden zijn in de drie prints Multi Check, Big Ikat en Multi Retro Black.

Winter collectie

De nieuwe Winter collectie bestaat uit items met verschillende details. Zo is er gebruikgemaakt van ruffles en wrap details en stoffen als knitwear, vegan leather en satin look, wat het de collectie de perfecte aanvulling voor je najaarsgarderobe maakt. Je kunt ook met deze collectie weer eindeloos mixen en matchen, dus pick your faves en creëer dit seizoen jouw eigen winterse look. Stay warm, stay stylish!

Benieuwd naar alle items van de collectie? Klik dan op deze link.

blouse jaydee

Blouse Jaydee | €49,95

dress rue

Jurk Rue | €74,95

rok raina

Rok Raina | €44,95

top vicky

Top Vicky | €41,95

broek nell

Broek Nell | €39,95

Cart

Pay safely

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Customer appreciation
Return

Within 30 days

No more products available for purchase