Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Payez en toute sécurité Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Retour cours de danse 30 jours

Appréciation du client 4.6 ★★★★★

Dít zijn de meest populaire (en verrassende) kleurencombinaties van 2023

Bij Lofty Manner draait alles om mix, match én unmatch. Van print op print tot aan diverse kleuren met elkaar matchen: wij dagen je uit om onze collecties op verschillende manieren te combineren. Wil je nou echt een keer een opvallende outfit aan, waarbij je je inner fashionista naar boven laten komen? Ga dan voor één van de populairste kleurencombinaties van 2023.

Mix. Match. Unmatch

Er zijn een aantal kleuren die altijd goed met elkaar matchen. Zo zijn zwart en wit een gouden combinatie, zit je met groen en geel ook altijd goed en heb je met paars en rood ook altijd een fashionable binnenkomer.

Populaire kleurencombinaties 2023

Wil je een keer voor een iets verrassendere kleurencombinatie gaan? Kies dan voor één van de populairste kleurencombinaties van 2023. Mix oranje met grijs, groen en roze, combineer paars met groen of ga voor roze met rood of bruin. 

Mist jouw kledingkast nog een dosis van bovenstaande kleuren? No worries, in onze collecties zitten genoeg leuke items met deze kleuren. Enne, heel veel daarvan vind je nu in onze Spring Sale. Shop jouw favorieten hieronder of klik hier voor alle items. 

roze pantalon trouser harlow lofty manner

Trouser Harlow | €48,97

rode blouse ruth lofty manner

Blouse Ruth | €31,47

oranje short dina lofty manner

Short Dina | €44,95

groene top rosa lofty manner

Top Rosa | €34,95

paarse rok skirt sem lofty manner

Skirt Fem | €59,95

Panier

Payez en toute sécurité

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Retour

sous 30 jours

Appréciation du client
Plus de produits disponibles à l'achat