Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Payez en toute sécurité Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Retour cours de danse 30 jours

Appréciation du client 4.6 ★★★★★

Maattabel

Bij Lofty Manner ontwerpen we onze kleding op de gemiddelde lengte van een Europese vrouw. Daarvoor maken we gebruik van een maattabel. Hierin wordt bijvoorbeeld verwezen naar de heup breedte. Deze baseren we op het model van het item en de stof waar hij van gemaakt is.
Per item hebben we uitgebreide productomschrijving, waarin we aangeven of het product een aangepaste maatvoering heeft dan wat hieronder staat beschreven.

Wat is mijn maat?
Twijfel je over welke maat je moet hebben die perfect bij jou past? Doe dan de maatquiz en vind de perfecte pasvorm voor jouw lichaam. Door middel van deze quiz kunnen we jou het beste advies geven over je lievelingsproduct. Zodat jij er extra lang van kan genieten. 

Pasvorm
De broeklengtes van Lofty Manner zijn gebaseerd op vrouwen met een lengte tussen de 165-170 cm. In de productomschrijving staat per broek beschreven hoe de fit is en wat de binnenbeenlengte is. We hebben de meeste broeken zo ontworpen dat de zoom makkelijk verlengd kan worden, waardoor de broek 2 centimeter langer wordt.

Heb je nog vragen? Maak dan gebruik van onze online klantenservice.

Panier

Payez en toute sécurité

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Retour

sous 30 jours

Appréciation du client
Plus de produits disponibles à l'achat