Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Maak je garderobe ready voor het najaar met de nieuwe Autumn collectie

Na de lancering van Part 1 van de Autumn '23 collectie, verlaten we de sferen van Japan en reizen we af naar het land van de prachtige landschappen, de kleurrijke straten en luxueuze paleizen als de Taj Mahal. We hebben het natuurlijk over het Zuid-Aziatische India.

Sprookjesachtig India

Wie het sprookjesachtige land weleens heeft bezocht, zal de details ongetwijfeld direct terugzien in onze tweede drop van de Autumn ‘23 collectie. Van de sierlijke grote bogen in paleizen en gebouwen tot aan de gekleurde bloemen die gebruikt worden voor verschillende ceremonies.

Kleurenpalet Autumn collectie

De kenmerken van de Indiase cultuur en het landschap is goed terug te zien in het kleurenpalet, waar een mix van Dark Orange, Cherry Red en Black en White is gebruikt. Deze kleuren zijn tevens gebruikt voor de drie prints in de collectie: Orange Arches Print, Black and White en Orange Leaves Print. De Autumn ‘23 collectie bestaat uit items met vrouwelijke details die stuk voor stuk echte eyecatchers zijn. 

dress rory

Jurk Rory | €64,95

top charlee

Top Charlee | €49,95

gilet jeli

Gilet Jeli | €64,95

trouser malani

Broek Malani | €69,95

blouse blair

Blouse Blair | €46,95

Panier

Payez en toute sécurité

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Appréciation du client
Retour

sous 30 jours

Plus de produits disponibles à l'achat