This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

De rebranding van Lofty Manner

The new Lofty Manner! De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met onze rebranding. Van een nieuw logo tot andere kleuren en prints en geweldige (duurzame) verpakkingen: Lofty Manner is volledig in een nieuw jasje gestoken.

Rebranding Lofty Manner

Elf jaar na de start van Lofty Manner gooien we het roer om. Waar onze in-house designers vol enthousiasme onze nieuwe strategie toepaste in onze designs, moest ook de look and feel van ons merk een flinke upgrade krijgen. Hiervoor schakelde we de hulp in van Francois Barthelat en Marjorie Lafon van Little Big Paris uit Parijs, die ons merk vervolgens met hun visie, expertise en creativiteit onder handen hebben genomen.

Logo

Waar het vorig jaar allemaal begon met een paar schetsen, zijn we nu eindelijk bij het moment aangekomen dat we onszelf opnieuw voorstellen. Met veel trots presenteren wij dan ook ons logo, die je de komende tijd volop zal tegenkomen.

Win €100 shoptegoed

Om onze rebranding te vieren hebben we de komende vijf dagen een leuke verrassing voor jullie. Wanneer je van 27 tot en met 31 juli een bestelling plaatst, maak je namelijk kans op een shoptegoed van maar liefst €100. Je hoeft hiervoor niks te doen. We stoppen namelijk 5 dagen lang, 1x per dag een voucher bij een random bestelling.

Niet gewonnen, niet getreurd! Iedereen die één dezer dagen een bestelling plaatst, ontvangt sowieso een leuke verrassing van ons. 

*Deze actie geldt alleen voor bestellingen van 27 tot en met 31 juli.

nieuw logo lofty manner

Cart

Pay safely

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Customer appreciation
Return

Within 30 days

No more products available for purchase