Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Payez en toute sécurité Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Retour cours de danse 30 jours

Appréciation du client 4.6 ★★★★★

Spelregels Sample Sale

 • De levertijd is ongeveer binnen 3 werkdagen. Wanneer je een orderbevestiging per mail hebt gekregen, hebben wij je bestelling(en) in goede orde ontvangen. 


 • Het is naderhand niet mogelijk om nog een item aan je bestelling toe te voegen. Hiervoor moet een nieuwe bestelling worden geplaatst.


 • Items van de Sample Sale mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden*. Items mogen niet gedragen en/of gewassen zijn en moeten van de originele hangtags voorzien zijn. Ook moet de retourzending worden aangemeld via Returnista én moet het papieren retourformulier worden ingevuld. Vergeet niet om het kenmerknummer van je bestelling en je voor- en achternaam op het retourformulier te vermelden. Wanneer deze ontbreekt, kan de retourzending niet worden verwerkt.

  Zodra wij jouw retourzending in ons magazijn ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging per mail. Hierna kan het maximaal 14 dagen duren voordat we je retourzending hebben verwerkt. Na de verwerking ontvang je een mail en staat het aankoopbedrag binnen 1 à 2 werkdagen op je rekening indien je hebt betaald met iDeal. Bij een creditcardbetaling is dit binnen 10 werkdagen. 

 • Meerdere bestellingen geplaatst? Deze mogen in één pakket geretourneerd worden, mits de retourtermijn van alle bestellingen nog niet is verstreken. Meld hierbij in ieder geval één retourzending online aan via Returnista, om zo een retourformulier te kunnen downloaden. Van alle retourzendingen moet het papieren retourformulier worden ingevuld.

  Voorbeeld: heb je drie verschillende retourzendingen? Dan horen hier dus drie verschillende papieren retourformulieren bij.

 • Items van de Sample Sale kunnen niet geruild worden voor een andere maat of een ander items met dezelfde prijs. Je ontvangt in dit geval het aankoopbedrag terug op je rekening, nadat wij het item retour hebben ontvangen. Dit recht vervalt wanneer de melding na 14 dagen na het ontvangen van de bestelling plaatsvindt. Een melding kan alleen worden gemaakt via webshop@loftymanner.com.


 • Reguliere kortingscodes gelden niet i.c.m. items uit de Sample Sale

  Ontbreekt er een ceintuur, mist er bijvoorbeeld een knoopje of heeft je item een grote beschadiging, neem dan contact met ons op.
Telefoonnummer: 020 – 73 709 68 

 

* Let op: voor alle reguliere collecties geldt nog steeds een retourtermijn van 30 dagen.

Panier

Payez en toute sécurité

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Retour

sous 30 jours

Appréciation du client
Plus de produits disponibles à l'achat