De nieuwe High Summer-collectie heeft alles wat je deze zomer nodig hebt

De zomer staat voor de deur en dus komt de High Summer-collectie precies op tijd. Deze uitgebreide collectie biedt alles wat je deze zomer nodig hebt. Niet alleen voor in je koffer voor vakantie, maar ook tijdens de eindeloze zomerdagen in eigen land.

High Summer-collectie

Waar je ook heen gaat deze zomer; deze collectie heeft voor elk moment een outfit. Draag overdag jumpsuit Xelly met ballerina’s en verruil deze voor de avond voor een stel hakken. Of kies voor midi rok Kristin met een bikinitop voor naar het strand en gooi hier voor het diner een mooi bovenstuk als top Dilan overheen.

Maxi jurken en rokken

Ook vind je in de High Summer-collectie dé trend voor aankomende zomer: everything maxi. Van maxi jurken met splits tot aan maxi rokken met volants en ruffles. Daarnaast is er nog meer gebruik gemaakt van stoffen als viscose en katoen, waardoor de kleding er niet alleen nog mooier uitziet, maar het tegelijkertijd ook nog comfortabeler zit.

Kleurenpalet High Summer-collectie

Voor de High Summer-collectie is er gebruik gemaakt van twee kleurenpaletten. Verwacht voor Part 1 van de collectie een kleurenpalet van Hot Pink, Peach en White. Je vindt al deze kleuren terug in effen items in de collectie, maar ook in de inhouse prints die uniek zijn vormgegeven door ons designteam in Amsterdam.

Shop hieronder jouw favorieten of klik hier om de gehele collectie in onze Online Boutique te kijken.

gilet lejla lofty manner

Gilet Lejla | €59,95

dress evi lofty manner

Dress Evi | €79,95

top tessa lofty manner

Top Tessa | €44,95

short marley lofty manner

trouser maan lofty manner

Trouser Maan | €69,95

dress moise lofty manner

Dress Moise | €69,95

top amije lofty manner

Top Amije | €44,95