Candy Colours worden de fashion kleuren voor de lente

Colour blocking was de afgelopen jaren een terugkomende trend, die het vooral in het voorjaar goed deed. Maar waar het bij colour blocking vooral om hele felle kleuren gaat, krijgt de colour blocking trend er nu een concurrent bij, namelijk: Candy Colours.

Colour blocking vs. Candy Colours

Denk dus aan kleding in de kleuren van de Fruitella-snoepjes, de verpakking van de chocoladerepen van Tony's Chocolonely of van de ijssmaken die in het schap bij de ijscoboer liggen. Het zijn vooral pasteltinten met af en toe een fellere kleur die de nieuwe trend omvat. De zes kleuren die je dit voorjaar het meest gaat terugzien? Soft Lilac, Canary Yellow, Hot Pink, Salted Caramel, Scarlet en Sky Blue.

Verschillende kleuren met elkaar combineren

Je kunt voor één tint kiezen en deze kleur in heel je outfit laten terugkomen. Deze look creëer je door bijvoorbeeld de zachtroze Shavella blazer met de bijpassende Alysha broek te dragen. Geen zin in ton-sur-ton en wil je wat meer afwisseling? Mix en match dan verschillende kleuren met elkaar. Draag de mintgroene Thalissa top met de Alysha broek met print, of combineer de azuurblauwe Dahlia top met de gekleurde Silva rok

Zie jij de Candy Colours trend wel zitten? Shop hieronder dan jouw favoriete items.
rosy top pink
 
dress diede mint
blouse judith pink blue
aulia rok
 
deveney tee pink