Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Dít is de perfecte festivaloutfit voor deze zomer

Het festivalseizoen is in volle gang en ook de komende weken staan er weer heel wat leuke festivals op de planning. Het kopen van een kaartje gaat inmiddels al lang niet meer over de line-up van het festival. Sinds grote festivals als Coachella en Burning Man is je outfit tegenwoordig minstens net zo belangrijk geworden.

Festival outfits

Pinterest staat er vol mee: inspiratie voor outfits tijdens het festivalseizoen. Waar je voor een feestje in de club wellicht al je best doet, pakt menigeen tijdens een festival helemaal uit. Er ontstaan zelfs heuse festivaltrends. De doorschijnende rok met een bodysuit eronder, de vlechtjes bovenop het haar en natuurlijk niet te vergeten de cowboy boots. Het zijn allemaal trends die je jaar in jaar uit terugziet tijdens het festivalseizoen.

Festival cowboy boots

Onze persoonlijke favoriet: de cowboy boot. Hoe ouder, hoe beter. Of je 'm nou om een wijde denim short draagt of onder een jurkje: de boots maken je outfit instant festivalproof. Tegenwoordig heb je 'm gelukkig in allerlei prijscategorieën en heeft de klassieke zwarte laars gezelschap gekregen van metallic- en andere gekleurde laarzen.  

Zoek jij nog de perfecte festival outfit om met je boots te combineren? Shop dan onze playsuit Shann hieronder. 

playsuit shann lofty manner

Playsuit Shann | €64,95

Panier

Payez en toute sécurité

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Appréciation du client
Retour

sous 30 jours

Plus de produits disponibles à l'achat