Ce site Web a des limites de navigation. Il est recommandé d'utiliser un navigateur comme Edge, Chrome, Safari ou Firefox.

Waarom de Digital Lavender trend viral gaat op TikTok

Zeg maar dag tegen minimalistische tinten als grijs en beige, want 2023 draait allemaal om maximalisme wat betreft fashion. Naast de knalroze Barbiecore trend en felblauwe Pacific Ocean Blue trend, is voor deze zomer ook Digital Lavender aan het rijtje met populaire kleuren toegevoegd.

Digital Lavender trend

De kleur staat voor hoop en positiviteit; iets wat iedereen na drie jaren coronapandemie wel kan gebruiken. Maar voor wie denkt dat de kleur alleen trending tijdens de zomermaanden is, heeft het mis. Ook in het najaar zal de kleur namelijk volop te zien zijn. Denk aan lilakleurige blazers, knitwear maar ook pantalons en zelfs denim look trousers.

Viral op TikTok

Ook op TikTok gaat de kleur inmiddels viral. Zo krijg je bij de zoekterm "How to style lavender”, dan krijg je duizenden resultaten die je eindeloos veel inspiratie geven. Niet alleen qua kleding is de kleur hotter than hot, ook op het gebied van beauty is de lichtpaarse kleur hot topic. Kortom: in zowel je garderobe als make-up stash mag deze geweldige kleur de komende tijd niet ontbreken.

Ben jij ook benieuwd met welke kleuren je lila nog meer kunt combineren? Vraag het onze stylist door middel van de chatfunctie.

paarse blouse dina lofty manner

Blouse Dina | €39,95

paarse midi rok skirt fem lofty manner

Rok Fem | €59,95

paars t-shirt met artwork tee jenna lofty manner

T-shirt Jenna | €31,95

paarse broek trouser jesmin lofty manner

Broek Jesmin | €54,95

paarse wrap top agnes lofty manner

Panier

Payez en toute sécurité

Maestro, iDeal, Visa, Mastercard, American Express

Appréciation du client
Retour

sous 30 jours

Plus de produits disponibles à l'achat