Delivery & Returns

VERZENDEN

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendland Indicatie verzendtijd Verzendtarief 
Australia 2 - 5 business days € 12,95
Austria 2 - 4 business days € 4,95
Belgium   € 4,95
Canada 2 - 5 business days €10,95
Croatia 2 - 4 business days € 6,95
Czech Republic 2 - 4 business days € 5,95
Denmark   € 7,95
Finland 2 - 4 business days € 11,95
France 2 - 4 business days € 4,95
Germany   € 4,95
Greece 2 - 4 business days € 8,95
Hungary 2 - 4 business days € 7,95
Iceland 2 - 4 business days € 9,95
Ireland 2 - 4 business days €10,95
Italy 2 - 4 business days €10,95
Luxembourg 2 - 4 business days € 4,95
Nederland Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, meestal de volgende dag bezorgd gratis
Norway 2 - 4 business days € 9,95
Poland 2 - 4 business days € 6,95
Portugal 2 - 4 business days € 9,95
Slovakia 2 - 4 business days € 7,95
Spain 2 - 4 business days € 8,95
Sweden 2 - 4 business days € 6,95
United States 2 - 5 business days €10,95

 

RETOURNEREN

Ik wil mijn item(s) graag retourneren

Dat is geen probleem!

Mocht je niet tevreden zijn over je item, kun je deze altijd binnen 14 dagen retourneren, mits deze nog in originele staat verkeert - in de verpakking, met kaartjes, ongedragen en onbeschadigd. Je kunt het retourformulier invullen die bij jouw order zit en jouw order naar ons retourneren via onze externe retourservice Returnista of via een ander service punt zoals PostNL, DHL, UPS. Je kunt het pakket retour sturen via een servicepunt naar keuze, als de retour maar naar ons adres gaat.

Kledingstukken zonder kaartjes, met make-up vlekken, deodorant-/zweetplekken, andere geuren of andere vlekken kunnen niet worden geretourneerd en zullen als vanzelfsprekend niet worden behandeld. 

Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Pakketten met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden met Track&Trace je pakje te versturen. Bewaar deze code goed totdat jouw retour is verwerkt zodat je de status van jouw pakket altijd kunt inzien mocht er iets mis gaan. Retourzendingen die niet zijn aangekomen en geen Track&Trace hebben kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Retourzendingen die zonder retourkosten frankering en niet volgens de retourprocedure zijn verzonden kunnen wij helaas niet behandelen. Pakketten die met DHL worden retour gezonden moeten altijd een vooraf gekocht en geprint label hebben op het pakket.


Outlet/Sale voorwaarden:

Voor onze 50% Sale,Outlet en Sample Sale items hanteren wij onze aangepaste retourneringsvoorwaarden. Items die worden aangekocht in de 50% Sale,Outlet en Sample Sale kunnen niet worden gerestitueerd, doordat deze worden aangeboden tegen een speciaal gereduceerd tarief.

Deze items zijn zo laag geprijsd, waardoor het helaas niet haalbaar is om het aankoopbedrag te restitueren. Mochten de aangekochte items toch niet naar wens zijn, dan bieden we je een tegoedcode aan van het retourneerde bedrag die onbeperkt geldig is. Voor meer informatie kun je gerust mailen naar [email protected]


Wil je graag ruilen voor een andere maat?

Dat mag natuurlijk ook. Na ontvangst van je retour (vermeld even op het retourformulier welke andere maat je zou willen ontvangen) sturen wij kosteloos de nieuwe maat naar je op.

 

Heb je een verkeerd item ontvangen?

Onze excuses hiervoor. Als je dit aan ons laat weten door te mailen naar [email protected] dan vergoeden wij uiteraard de verzendkosten om het verkeerde item te retourneren en sturen wij het juiste item zo snel mogelijk naar je op!

Is je bestelling beschadigd/ vermoed je een fabrieksfout en of heeft je bestelling een vlek?

Alleen als je deze binnen 24 uur aan ons meldt door te mailen naar [email protected] kunnen we deze kosteloos voor je vervangen en lossen we dit probleem direct voor je op. Meld je dit later dan 24 uur, vervalt deze garantie (wegens ontbreken van aannemelijkheid dat de schade niet zelf is aangebracht), dus controleer je bestelling goed als je deze ontvangt en laat de kaartjes eraan tot je zeker weet dat je deze wilt houden.

 

Retourneren met Returnista

Stap 1

Je gaat naar https://loftymanner.returnista.nl/

Kies voor 'pakket wegbrengen' of 'pakket laten ophalen'.

Stap 2

Vul hier je pick up adresgegevens in.

Stap 3

Kies een dag en tijd waarin jij jouw pakketje wilt laten ophalen door DHL.

Stap 4

Vul hier je naam, e-mail, telefoonnumer en bestelnummer in en bevestig je ophaalafspraak

Stap 5

Heb je gekozen voor 'pakket laten ophalen' dan ontvang je een Tikkie via SMS om de kosten van 5,95 te betalen voor je retourafspraak. Zorg ervoor dat je hem gelijk betaald, zodat je bezorg afspraak definitief is.

Indien je hebt gekozen voor 'pakket wegbrengen' dan dien je gelijk te betalen met iDeal of Paypal. Je ontvangt dan een retourlabel in het opgegeven email adres.

Stap 6

Je hoeft nu alleen nog te wachten totdat DHL het pakketje bij jou komt ophalen. DHL neemt zelf een label mee.

 

Retouradres:
Lofty Manner Online
Gyroscoopweg 56
1042 AC Amsterdam
Noord-Holland
Nederland


Voor verdere vragen met betrekking tot voorraden, bestellingen, etc. kunt u mailen naar webshop@loftymanner.com of bellen naar 020-7370968. De bovengenoemde procedure is geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

Manage cookies